In control met Modern Service Management

Van statisch naar dynamisch IT beheer.

Jouw applicaties altijd up-and-running is voor ons een understatement. Met Modern Service Management gaan wij verder dan dat. Samen met jou analyseren wij waar het beter kan. We helpen je sturen op de assen security, quality, resiliency en cost management. Altijd vanuit een custom fit en eXperience Level Agreement (XLA). Zo ben jij volledig in control.

Lees meer over XLA
Modern Service Management

Modern Service Management helpt je weloverwogen keuzes te maken

Modern Service Management helpt DevOps teams vanuit de Agile Scrum methodiek te sturen op vier assen:

Monitoring Security

Een veilige cloud is key. Daarom zorgen wij dat je volledig in control bent over de security van jouw applicaties en omgeving. Hoe ga je om met een security probleem? Welke way of work hanteert het team? Met de juiste sturing en principes vanuit Bizure weet jij precies wat je moet doen om de cloud veilig te houden.

Bekijk de cloud oplossingen
Modern Service Management

Monitoring Quality

Is jullie team in staat kwaliteit te blijven leveren op een snelle en voorspelbare manier? Quality Management helpt je hierin de juiste keuzes te maken en te blijven sturen op kwalitatief goede output.

Lees hoe XLA hierbij helpt
Modern Service Management
Modern Service Management

Real-time dashboard

Met het real-time insights dashboard wordt IT beheer inzichtelijk en waarde verhogend. Het dashboard laat op elke as zien hoe je scoort en wat er beter kan. Voor organisaties die the Golden Path hebben afgelegd is Bizure het pad om deze way-of-work te borgen.

Vertel mij meer over ‘The Golden Path’

Monitoring Cost Management

Door het monitoren van cost management krijg je inzicht in je IT kosten met als voordeel dat het systeem op basis van deze inzichten besparingen en investeringen analyseert. De cost advisor maximaliseert jouw resultaat.

Lees hoe XLA hierbij kan helpen
Modern Service Management

Monitoring Resiliency

Een veerkrachtig systeem is een belangrijke schakel voor succes. Waarom? Er zullen altijd situaties zijn waarin fouten voorkomen. Hoe de applicatie hiermee omgaat bepaalt de impact op de eindgebruiker. Met onze resiliency principes laat jij jouw systemen op de juiste manier omgaan met onverwachte omstandigheden.

Lees meer over CSP
Modern Service Management

Ook in control zijn?

Wil jij inzichten verkrijgen op deze vier assen? Ontdek de meerwaarde van Bizure voor jouw organisatie.

Vraag een demo aan
Modern Service Management