Wij zijn Bizure

Een revolutionaire solution binnen de TeamValue Group

We leveren beheer oplossingen voor onze klanten op basis van Modern Service Management. Dat doen we voor MKB en grotere organisaties. Op basis van ons assessment en slimme monitoring weten we precies op welke vlakken we jouw Azure Cloud omgeving kunnen optimaliseren. Maar denk ook aan beheer van virtual machines, Cloud applicaties, API management en BI omgevingen.

Hoe we dat doen? SLA vinden we de standaard. XLA– beheer op basis van customer experience - is onze toevoeging op deze standaard. Dat betekent niet dat we alleen de standaard XLA’s zoals beschikbaarheid en performance belangrijk vinden. We voegen vanuit onze aanpak ook XLA’s toe op het gebied van veiligheid (secure score), budgetbewaking (cost management) en kwaliteit. Daar voegen we XI’s (eXperience Indicators) aan toe om de algemene ervaring te meten en specifiek de klanttevredenheid te monitoren. Dit alles op basis van no-hassle, of te wel je wil alle vraagstukken met zo min mogelijk ‘gedoe’ kunnen vragen en beantwoord krijgen.

We kijken niet alleen naar je technisch beheer, maar ook - en vooral - naar je business processen. Je BI en Cloud solutions moeten flexibel, betrouwbaar en schaalbaar zijn. Als Cloud Solution Provider houden we je IT Cost Management op orde en in nauwe samenwerking met Microsoft Premier Support zijn we altijd als eerste op de hoogte van eventuele storingen. Je zult daardoor minder incidenten hebben, we voorkomen ze door onze aanpak. Mochten er wel incidenten zijn, dan lossen we ze snel voor je op. Omdat Bizure onderdeel is van de TeamValue Group hebben we alle kennis in huis als het gaat over de Azure Cloud, Security Management, API Management, ISO 9001 & 27001 en het beheer van je Data of Integratie Hub.

Vertel mij meer over TeamValue
Bizure
TeamValue
Enthousiast

Ons team is altijd mega enthousiast. We zijn altijd bereid te helpen!

TeamValue
Gedreven

Al onze team members zijn stuk voor stuk gedreven.

TeamValue
Bit Crazy

Wij houden wel van een grapje. Dat houdt ons scherp.

Heb je vragen? Wij staan voor je klaar!

TeamValue team member
Marco van der Steijle
+31 6 2468 9464
Contact opnemen
We have fun.
We are one family.
We take ownership.
We challenge you.
We embrace change.
We deliver value.

Andere solutions van TeamValue

Wil je software die daadwerkelijk waarde toevoegt aan je organisatie? Ga aan de slag met onze eigen werkmethodiek: The Golden Path.

Naar The Golden Path
TeamValue

De ultieme managementgame om teamprestaties te verbeteren. Gamify your agile workflow, bewaak de voortgang en vergroot het teamgevoel.

Naar teamnow.nl
Teamnow

Hoe volwassen is jouw IT-infrastructuur? Ontdek de waarde van je IT op verschillende assen en ga aan de slag met concrete verbeteringen.

Naar de IT Value Scan
IT Value Scan

Kennismaken? Meer te weten komen over onze solutions?

Online of ons kantoor in Zwolle staan we voor je klaar. Om je vragen te beantwoorden, te sparren of concreet aan de slag te gaan.

Contact opnemen
Rara wat is het wachtwoord?

3e letter (23) kleine letter
3e letter (31) kleine letter
5e letter (54) 2x kleine letters
2e letter (9) kleine letter
Kijk achter de kerstman in de 'woonkamer'
Gevangenis x bbq

Yes ik weet het!