Beheer Azure Cloud & BI platforms

Het in beheren nemen van cloud applicaties of BI omgevingen doe je niet alleen over de functionele en technische as. Daar zijn we van overtuigd. In een beheerpartner zoek je een proactieve partij die standaarden doorvoert, zero day issues op tijd signaleert en zowel correctieve als adaptieve monitoring toepast. We doen dat bij Bizure vanuit best practices, onze ervaringen en logica vanuit The Golden Path. Altijd een stapje vooruitgedacht.

Modern Service Management

Beheer Azure Cloud Services

PaaS. IaaS. Saas. Cloud as a Service. Dat is wat het is. En dat zeker in combinatie met SoCaas – Security Operations Center as a Service. We bieden alle smaken bij TeamValue en Bizure.

Staat jouw applicatie nog steeds niet in de cloud? En ondervind je daar dagelijks problemen van? Dan is het tijd om jouw bedrijfskritische applicaties over te zetten naar een cloud architectuur die voor je werkt.

Staan jouw applicaties al in de cloud en wil je juist de verdieping zoeken op het gebied van API Management, Azure Functions, je Storage Account of je Application Gateway? Dan kijken we vanuit onze expertise graag met je mee waar je op de korte en lange termijn het beste mee kan starten.

Wil je weten wat we zoal bouwen en in beheer nemen? Neem een kijkje bij TeamValue | Expert in bedrijfskritische applicaties en Azure DevOps of bij onze TeamValue | Klantcases

Modern Service Management

Beheer BI platform

Jouw rapportages zijn gebouwd. Ze draaien al dan niet automatisch op data vanuit jouw database of datawarehouse. Maar de volgende stap is het proactief monitoren van de Data Factory pipelines en het bouwen en beheren van bijvoorbeeld een Data Lake. Ook binnen BI beheren we omgevingen van onze klanten met Azure Cloud Services.

Omdat jouw BI platform mee moet bewegen met de toekomst is het wel zo fijn dat jouw beheerpartner hier oog voor heeft. Wil je Azure consumptie reduceren? Naar koste efficiënter BI beheer? Of juist jouw omgeving ombouwen naar de nieuwe versie? Wij helpen je met het kiezen van de juiste KPI’s, leveren BI as a Service en kijken naar de hele keten en het proces in plaats van alleen naar de techniek.

Nieuwsgierig naar meer BI toepassingen? Neem een kijkje op de TeamValue | Expert in Datawarehousing, Dataflows en Microsoft Power BI en lees onze blogs TeamValue | Blog

Modern Service Management

Bizure aanpak

In the end wil je met jouw Cloud en BI oplossingen wendbaar zijn. Makkelijk kunnen schakelen bij veranderingen in de markt en wil je zo veel mogelijk incidenten voorkomen vanaf de development tot aan productie. Bizure neemt je mee in de benchmark, best practices, monitoring en actieve alerting.

Ga jij voor de Bizure aanpak?

Download leaflet
Modern Service Management

Interesse gewekt?

Ontdek de meerwaarde van Bizure voor jouw organisatie. Onze experts staan voor je klaar.

Contact opnemen
Bizure