IT Cost Management

Met de cloud meer in control tegen beheersbare kosten.

Dat we kosten maken is een gegeven. Voorspelbare kosten dat is een zegen. Dat is precies waar Bizure voor zorgt samen met behulp van de Microsoft Azure Cloud. Ons doel? Het vermijden van een zogenoemde ‘bill shock’. Modern Service Management, de nieuwe manier van beheer, zou ervoor moeten zorgen dat je niet tot zelden tot verrassingen komt te staan en dat je kosten beheersbaar zijn en blijven.

Modern Service Management

In control met de Azure Cloud - pay-per-use

Kostenreductie. Het was nog nooit zo gemakkelijk. Op basis van behoeften van een opdrachtgever hebben we een deel van de pay-per-use consumptie verplaatst naar zogenaamde reserved VM instances waarbij een groot deel van de consumptie goedkoper werd. Dit met een garantie van beschikbaarheid als extra benefit. Het alternatief was machines tijdens niet werktijden uitzetten met het risico dat ze bij de start van de dag niet meer beschikbaar zouden zijn. Iets wat in het begin van de Covid crisis toen iedereen thuis moest gaan werken daadwerkelijk is gebeurd. De huidige oplossing levert iets minder besparing op, maar zeker genoeg! En belangrijker nog: het zorgt wel voor continuïteit. Meer weten over flexibele Azure Cloud oplossingen en hoe wij dit monitoren? Wij zijn Microsoft CSP Partner | Bizure

Modern Service Management

Cost Management gaat verder dan kosten

Kennis van Azure, flexibele en stabiele cloud systemen en heen team om werk mee te verrichten. Je hebt ze allemaal nodig om efficiënter en kosteneffectief te kunnen werken. Wie alleen kijkt naar kosten, heeft wel een hele smalle bril op. Het gaat hier over procesoptimalisatie, security en goede keuzes maken voor de toekomst.

Geen idee waar te beginnen? Op zoek naar inzichten, een roadmap of juist naar een cloud solution die past bij jouw organisatie? Kijk eens af bij onze klantcase.

Contact opnemen
Modern Service Management

Beheersbare beheer kosten

Heb jij last van pieken en dalen in jouw beheerkosten? Zijn ze seizoensafhankelijk of juist incident gevoelig? Heeft jouw organisatie hoge kosten als gevolg van storingen? Krijgen jullie er door een overname extra collega’s bij? Wil je periodiek machines updaten? Een nieuwe applicatie in de markt zetten? Heb je downtime? Of wil je andere ontsluitingen instellen? Waar je ook tegenaan loopt, met Modern Service Management lossen we het samen op. Bizure heeft de Azure kennis in huis die je zoekt binnen je scale-up, MKB of corporate. Beheersbare beheer kosten. Dat is waar we voor gaan!

Check hier hoe we dat doen: XLA | Een optimale IT beleving | Bizure

Modern Service Management

Ga naar onze goudmijn

Ga naar de goudmijn

Interesse gewekt?

Ontdek de meerwaarde van Bizure voor jouw organisatie. Onze experts staan voor je klaar.

Contact opnemen
Bizure