In control met Modern Service Management

Van statisch naar dynamisch IT beheer.

Jouw applicaties altijd up-and-running is voor ons een understatement. Met Modern Service Management gaan wij verder dan dat. Samen met jou analyseren wij waar het beter kan. We helpen je sturen op de assen security, quality, resiliency en cost management. Altijd vanuit een custom fit en eXperience Level Agreement (XLA). Zo ben jij volledig in control.

Lees meer over XLA
Modern Service Management

Modern Service Management helpt je weloverwogen keuzes te maken

Je zoekt een partner die inhoudelijk sterk is, Azure Cloud kennis heeft en je meeneemt in de status van incidenten. En een partner die deze incidenten weet te verlagen of voorkomen. Modern Service Management helpt DevOps teams vanuit de Agile Scrum methodiek te sturen op vijf assen en onderliggende KPI’s van jouw bedrijfskritische applicaties:

Monitoring Security

Een veilige cloud is key. Daarom zorgen wij dat je volledig in control bent over de security van jouw applicaties en omgeving. Hoe ga je om met een security probleem? Welke way of work hanteert het team? Met de juiste sturing en principes vanuit Bizure weet jij precies wat je moet doen om de cloud veilig te houden.

Met de monitoring van Bizure ben je in staat zelf je secure score in te zien en te verbeteren. Waarom je dit moet willen? Zo ben je optimaal beschermt tegen ransomware, voldoe je aan de GDPR en zorg je voor de connectie tussen functionele en technische veiligheid. Je krijgt direct te zien of een aanbeveling critical, high, medium of low is. Jouw doel? Een werkbare en veilige werkomgeving!

Bekijk de cloud oplossingen
Modern Service Management

Monitoring Quality

Is jullie team in staat kwaliteit te blijven leveren op een snelle en voorspelbare manier? Quality Management helpt je hierin de juiste keuzes te maken en te blijven sturen op kwalitatief goede output. Hoe doe je dat dan? Met ons dashboard en Microsoft Application Insights. Je monitort continu of bijvoorbeeld MFA ingeschakeld staat op apparaten, of de software nog stabiel en flexibel is en hoe het staat met de performance van de applicatie.  

Optimalisatie van de applicatie dus eigenlijk. Vanuit jouw en onze policies richten we business rules in, waardoor je via Azure alerts en aanbevelingen krijgt. We weten al voor een incident zich voordoet dat er iets moet gebeuren. Fix forward noemen we dat.

Lees hoe XLA hierbij helpt
Modern Service Management
Modern Service Management

Real-time dashboard

Met het real-time insights dashboard wordt IT beheer inzichtelijk en waarde verhogend. Het dashboard laat op elke as zien hoe je scoort en wat er beter kan. Voor organisaties die the Golden Path hebben afgelegd is Bizure het pad om deze way-of-work te borgen.

Vertel mij meer over ‘The Golden Path’

Monitoring Cost Management

Door het monitoren van cost management krijg je inzicht in je IT kosten met als voordeel dat het systeem op basis van deze inzichten besparingen en investeringen analyseert. De cost advisor maximaliseert jouw resultaat. Continuïteit en zero down-time staan altijd centraal.  

De zogenoemde ‘bill shock’. Iedere organisatie probeert deze te voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen. Ook op de achtergrond draait er alerting voor de Azure consumptie en licenties. Zo kun je ook zomaar eens het advies krijgen om bepaalde (virutele) machines s’nachts uit te zetten als je daarmee beschikbaarheid, rekenkracht en dus kosten bespaart. We kijken altijd naar de kosten vs risico’s.  

Lees hoe XLA hierbij kan helpen
Modern Service Management

Monitoring Resiliency

Een veerkrachtig systeem is een belangrijke schakel voor succes. Waarom? Er zullen altijd situaties zijn waarin fouten voorkomen. Hoe de applicatie hiermee omgaat bepaalt de impact op de eindgebruiker. Met onze resiliency principes laat jij jouw systemen op de juiste manier omgaan met onverwachte omstandigheden.

Wie wil nu immers niet meer functionaliteit toevoegen...? Door middel van pipelines, CI/CD  en onze cloud architectuur principes zijn we in staat de beschikbaarheid van jouw systemen te maximaliseren. Volg The Golden Path. Doing the right things, doing the things right and doing the things fast.

Lees meer over CSP
Modern Service Management

No Hassle

Beheer wil je goed doen. Al jouw tickets binnen no-time opgelost, zodat jij jouw klanten optimaal kunt bedienen.  No hassle! Wij helpen je om je IT-processen te optimaliseren. We zijn meer dan een helpdesk, we gaan voor blijvend resultaat. Meer weten over onze samenwerking met o.a. Kenter? Bekijk dan hier de klantcase!

Contact opnemen
Modern Service Management

Ook in control zijn?

Wil jij inzichten verkrijgen op deze vier assen? Ontdek de meerwaarde van Bizure voor jouw organisatie.

Vraag een demo aan
Modern Service Management