Jaap & Matthijs over de overstap naar TeamValue

Jaap & Matthijs. Onze – inmiddels niet meer zo nieuwe – toppers aan het woord!

4
 min read  |  
4/2/2022
 |  
Onze teammembers

Samen met Nando, Joe en Aman startten ze begin september. Jaap als Azure Solution Developer en Matthijs als Support Engineer. Waarom ze de overstap maakten naar TeamValue en hoe hun eerste maanden bevallen zijn? We hoefden het nog niet te vragen of ze hadden hun antwoorden al paraat!

Meet Azure Developer Jaap & Support Engineer Matthijs  

‘’De veiligheid van je huidige baan opzeggen en een nieuwe job instappen waarin je iedere dag wordt uigedaagd... Ja, dat is nogal wat!’’, zegt Matthijs. Jaap beaamt en vult aan dat dat ook zeker zo is, maar dat hij daar tot op de dag van vandaag nog geen spijt van heeft gehad. Matthijs: ‘’Veilig, maar saai. Daar voel ik niets voor. Veiligheid in combinatie met lef en fun, daar voel ik veel voor’’.  

Voor Jaap is werken binnen de consultancy belangrijk. Geen dag en opdracht is hetzelfde, je leert veel en er is minder risico dat je uitgekeken raakt op de solution, techniek en het team want ook die wisselen af. Ook het feit dat hij na lange tijd als Fullstack Developer te hebben gewerkt en geprogrammeerd te hebben in onder andere C# zich nu toch echt op een ander development level begeeft veel voldoending. Jaap: ‘’Over een paar jaar kan ik mijzelf Azure Specialist noemen en daar krijg ik hier ook echt de ruimte voor om daar hard aan te werken. Zo behaal ik komende maanden de Scrum certificering, de AZ-900 en de AZ-204. Aan ontwikkeling en examens de komende tijd dus geen gebrek’’.  

  • Jaap werkt aan bedrijfskritische applicaties binnen onze cirkel Cloud.
  • Matthijs werkt aan Modern Service Management en dynamisch beheer bij Bizure, een revolutionaire solution van TeamValue.  

De kracht van het netwerk

Beide mannen bijten zich de komende tijd vast in dit specifieke vakgebied, want ook Matthijs is bezig met de AZ-104. ‘’Eigenlijk is het een geluk bij een ongeluk. In het verleden was er of de noodzaak niet of de daadkracht niet om over te gaan naar Azure, terwijl dat naar mijn mening wel een juiste keuze was geweest. Toen Hendrik mij vroeg of ik koffie wilde komen drinken heeft hij me eerst over moeten halen met een soort ‘Azure talkshow’ waarin we samen hebben gespard over de mogelijkheden binnen support en beheer. Ook heb ik nog met Maria gesproken, die ik ook kende via een oud-werkgever. En toen was ik verkocht!’’, aldus Matthijs. Noem het toeval of niet, Jaap kwam ook bij de club via Hendrik.  

‘’We zijn hier niet alleen bezig met development, maar ook met integraties, we zetten een OTAP-straat neer en zorgen dat de business met één druk op de knop kan releasen. Ik stel meer zelf in, werk in teamverband en er wordt ook echt een andere denkwijze binnen een bepaalde mate van complexitiviteit verwacht. Dat houdt ons scherp.’’, zegt Jaap.  

TeamValue – persoonlijk, informele en open cultuur  

Tijdens de teamdag - waar we eerder een blog over schreven - hebben we de sfeer echt mogen ervaren. ‘’De persoonlijke, open cultuur die ik ervaarde in de sollicitatiegesprekken werd bevestigd’’, zegt Matthijs. De aanvulling van Jaap? Simpel zegt hij: TeamValue is een hecht en familiair team die mooie klanten heeft en toffe projecten doet met ontzettend interessante technieken!  

Wat de mannen verder waarderen aan onze cultuur? Het buddy systeem. Iedereen die start heeft een aanspreekpunt voor vragen en er wordt gevraagd en ongevraagd feedback gegeven aan elkaar. Matthijs: ‘’De mogelijkheden om te leren en vooral ook om problemen op te lossen en service te verlenen geeft mij veel voldoening. De drive achter The Golden Path en om alles te automatiseren heb ik misschien heel even aan moeten wennen, maar daar zag ik al snel de waarde van in’’.

Een sollicitatiegesprek? Zo zou ik het niet perse noemen...

Ons team maakt het verschil – dat wisten we al langer dan vandaag. Ook in ons recruitmentproces spelen onze collega’s een belangrijke rol. Ze kiezen zelf met wie ze willen werken. Als een ‘echt sollicitatiegesprek’ hebben Jaap en Matthijs het nooit ervaren. Voor ze het wisten waren ze onderdeel van ons team. En daar zijn we wat blij mee!  

Ben je zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan op https://jobs.teamvalue.com/. Denk jij onze nieuwe collega te kennen? Draag diegene aan, verdien een helikoptervlucht en ga vliegend het nieuwe jaar in! Direct meer over wie we zoeken, what's in it for you en de 'spelregels' voor een vliegende start? Die vind je hier!

Heading

HeadingLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.
This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.