Verliefd op Modern Service Management

Over de voorliefde voor beheer, slimme monitoring en de Azure Cloud. Lees je mee?

2
 min read  |  
22/4/2022
 |  
Nieuws

Dev en Ops proactief samenbrengen. Slimme monitoring toepassen zodat je altijd net een stapje voorloopt op eventuele beheervragen. En verder kijken dan alleen de techniek. Dat is wat ons dagelijks bezighoudt. Maar waarom zijn we ooit verliefd geworden op dit vakgebied? Waarom duurt de relatie nog steeds voort? Hoe kijken we naar de toekomst? En hoe verliefd ben jij eigenlijk?

Waar de (voor)liefde voor beheer ontstaan is

Collega Matthijs van de Hoek: ‘’Ik ben verliefd geworden op dit vakgebied omdat ik er veel voldoening uit haal om mensen te helpen (zie het einde van Monthy Python's Meaning of Life). Mijn vader was altijd bezig met elektronica dus ik gok dat het me met de paplepel is ingegoten... Ik groeide op met techniek en die liefde is nooit meer weggegaan. De mogelijkheden om te leren en vooral ook om problemen op te lossen en service te verlenen geeft mij veel voldoening. De drive achter The Golden Path en om alles te automatiseren heb ik misschien heel even aan moeten wennen, maar daar zag ik al snel de waarde van in’’. Bij Bizure, een revolutionaire solution van TeamValue die zich richt op een dynamische beheeromgeving, werkt ook collega Marco van der Steijle. Waarom hij verliefd is geworden en destijds de overstap maakte richting Modern Service Management? Lees het hier terug.

Waarom we nog steeds verliefd zijn op slimme monitoring

Waarom nog steeds verliefd op slimme monitoring? ‘’Simpel antwoord! Je raakt er gewoon nooit op uitgekeken’’, aldus Matthijs. ‘’Mede Support Engineers die zich bezighouden met beheer kunnen het vast beamen. Iedere dag lossen we weer een puzzel op, waardoor de klant en haar eindgebruikers door kunnen met hun business. En waarom ik dan juist verliefd ben op slimme monitoring? Omdat beheer ook anders kan! Zo heb ik dat ervaren bij TeamValue. Hier werken we met de Azure Cloud, werken we scrum en geven we dashboards echt waarde. De business snapt wat de cijfers en grafieken betekenen. Normaliter bekijk je vanuit meerdere omgevingen welke ‘alerts’ er afgaan en welke lessen je hieruit kunt trekken. Bij Bizure ben ik in staat proactief te handelen en eventuele issues voor te zijn. Hoe we dat doen? Door ons vast te bijten in de nieuwste technieken, cloud principes toe te passen en te combineren met AI-oplossingen. De waarde van mijn werk naar opdrachtgevers? Ze zijn schaalbaar, kostenefficiënt, flexibel en bovenal blij met onze ‘no hassle’ mentaliteit. En daar doe ik het uiteindelijk voor’’.  

modern service management circle
Meer over de Bizure Business & Operations circle?

Ook verliefd op dynamisch beheer en de Azure Cloud?

Vanuit onze beheeromgeving focussen we op de secure score. Een hele belangrijke pijler als je het ons vraagt. Zo weet een organisatie precies hoe ze ervoor staat op het gebied van quality, resiliency, cost management en quality. Zoek jij in een eventuele volgende carrièrestap ook de veileigheid van een team dat voor elkaar klaarstaat en ben je ook niet bang af en toe een beetje lef te tonen? Dan horen we graag waarom jij verliefd bent op de wereld van Modern Service Management en/of de Azure Cloud.  

Bekijk onze jobs op TeamValue | Werken bij TeamValue

Ook interessant om te lezen:  

Heading

HeadingLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.
This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.